Ayur veda betyder kunskap om livet.

en blog om ayurveda, uråldrig indisk kunskap om livet. Läran om att leva livet i samklang med naturens lagar. En lära som ger harmoni lycka närvaro och glädje utan att vara krångligt krävande eller kostsamt. För oss svenskar är ayurveda lite svårare att förstå tills vi har förstått det indiska tankesättet kring kroppen universum, andlighet. Ayurveda är ingen religion, ayurvedisk mat behöver inte vara indisk mat utan är principer som passar till vilken livsåskådning, mat eller samhälle. En hälsosam livstil som ger liv till åren och år till livet.

fredag 12 november 2010

Allt för hälsan 2010

Idag börjar hälso och träningsmässan "Allt för hälsan" på älvsjömässan. Ett rolliigt och spännande jippo med nya träningsformer, dieter, produkter och behandlingar.
I år blir det dessutom bollywood dance vilket jag absolut ska kolla in! Härlig färgstark träningsform som ger en riktigt snygg kropp -härligt!

Intressant i år är också att se om det är några ayurveda utställare i år. Tidigare år har det varit väldigt dåligt med det...

Gratis massage och anda prova på behandlingar är ett måstse och min trötta kropp längtar efter att bli knådad!

Värt ett besök! 10-20 fre till sön!!


Färgsprakande och förföriskt på Allt för Hälsan! Blossom bjuder på ett brett program på Stora scenen

Stora scenen bjuder på ett minst sagt brett spektrum av aktiviteter - från förföriska pole dance-nummer och akrobatiska fit-to-flex uppvisningar till buddistisk yoga från Tibet och 300 år gammal funktionell gruppträning. Allt under ledning av Sveriges mest omtyckta hälsoprofil Blossom Tainton.

I like Blossom :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.