Ayur veda betyder kunskap om livet.

en blog om ayurveda, uråldrig indisk kunskap om livet. Läran om att leva livet i samklang med naturens lagar. En lära som ger harmoni lycka närvaro och glädje utan att vara krångligt krävande eller kostsamt. För oss svenskar är ayurveda lite svårare att förstå tills vi har förstått det indiska tankesättet kring kroppen universum, andlighet. Ayurveda är ingen religion, ayurvedisk mat behöver inte vara indisk mat utan är principer som passar till vilken livsåskådning, mat eller samhälle. En hälsosam livstil som ger liv till åren och år till livet.

torsdag 11 november 2010

Voluntär arbeta för en annorlunda sommarupplevelse

Retreat gården Borntorpet i Skinnskatteberg har yoga helger hästridning organisk mat och en trädgård med egna grönsaker.
Här kan man njuta av ayurveda kurser konst dans och yoga i kombination med vacker natur långt borta från storstadens stress, andlighet, nya människor och intryck.

De erbjuder även voluntär arbetare från hela världen att komma och bo och arbeta med att hjälpa till på gården.
Ett härligt och utvecklande sätt att njuta av lugn känna gemenskap och prova att arbeta med ekologiskt odlande, djurhållning och kursverksamhet. De har öppet från maj till oktober.

Läs mer på www.shambalagatherings.com eller maila dem på shambalagatherings@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.